Beleef de Bergen

      Stuur jezelf op avontuur

Home > Reisaanbod

Waar kan ik naar toe met Trailz?

Mijn reisaanbod heeft voor ieder wat wils. Van korte dagtrips in het Limburgse Heuvelland tot meerdaagse huttentochten in Oostenrijk. In je eigen reisgezelschap met je vrienden, collega's of familie, of met mij mee in een groep van maximaal 8 personen. 

Beleef de bergen op de manier die het best bij jou past. 

Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie.Individuele reizen

Jouw eigen tocht In welke regio wandel je graag? Bij Trailz-Wandelreizen kun je uit een aantal tochten kiezen waar ik mooie routes met bijpassende overnachting(en) heb samengesteld. Bestaande reizen pas ik indien gewenst voor je aan. Wil je liever een totaal op maat gemaakte tocht? Vertel me waar je heen wilt, wat voor soort routes je wilt lopen en hoe lang je op pad wilt en ik maak een persoonlijke tocht voor je.

Lees meerGroepsreizen 

Samen op pad Een paar keer per jaar organiseer ik een groepsreis. Met maximaal 8 personen gaan we van hut naar hut tijdens deze meerdaagse tocht. Je kunt de hele dag meelopen met de groep, maar hebt ook de vrijheid om als je dat liever doet, je eigen tempo te lopen en eigen dagindeling te maken.

Lees meer
Dagtochten in Limburg 

The Dutch Mountains Houd je wel van wandelen maar zijn de Oostenrijkse bergen een stapje te ver? Ook in Limburg kun je heerlijk wandelen. Al mijn tochten vermijden de grote wegen en laten je een mooi stukje Limburg zien. Als Bourgondiër zorg ik ervoor dat er in de route altijd wel een plek is voor een lekkere koffie met Limburgse vlaai of een heerlijke lunch.

Lees meer

 


 


Bekijk de individuele reizen
Bekijk de groepsreizen
Bekijk de dagtochten in Limburg

 

E-mailen
Bellen
Info